-
Smith & Wesson
 Westenklassiker som antagelig ikke trenger en langdryg introduksjon....annet enn at de går overprisede skranglete Colter en høy gang ;-)


Sjelden!!
Smith & Wesson New Model 3 Target Kal. 32-44 med brev!!

Disse er utrolig vanskelige å finne med produksjons dato før 1890. Dette er en av de høyest nummererte dokumenterte revolvere fra før 1890. Denne ble sent fra fabrikken i 1889.

Mekanisk perfekt og nydelig løp. Justerbart baksikte og "Target" forsikte.  Brukspreget utvendig men med masse original blånering og en del flekker på løpet som fremgår av bildene. Hele og fine grep. Løpet er perfekt.

Dette er ett sjeldent funn!!


Antikk med brev.


Kr. 28500

 S & W .32 Double action Second Model "in Box"
Nydelig S&W .32 DA 2nd Model Revolver i eske
Denne artige revolveren fra Smith Wesson i .32 S & W (Short) ble produsert fra 1880-1882. dette er en av de aller tidligste sentertenning-revolverene i DA fra S & W.

Det er veldig uvanlig at esken følger med, og den er antagelig sjeldnere enn revolveren. Løpet et ca 7,5 cm el. 3". NB-det er ingen etiketter utvendig på esken.

Nikkelfinishen er litt slitt, men den fremstår fremdeles som ganske velholdt.

Løpet er veldig bra, med synlig rifling og noe grunn pitring her og der som man nesten ikke merker med det blotte øye.

Mekanisk perfekt, med timing, låsing og det hele. artige s.k. "Turkey" el. "Floral" grep som er hele og fine (disse er ofte skadet).

En hederlig liten revolver som tar seg meget godt ut i S & W samlingen.


Litt ymse bilder. Lyset er vrient noen ganger....

Antikk og lisensfri, men 18 års grense. jeg selger ikke ammunisjon.
Kr. 9500 

_________________________________________________________________

SOLGT:S & W .38 single Action First Model Serienr. 92 (!!)
Denne ble laget i 1876 eller 77 og kan vanskelig forbedres. Av de over 25000 og noe som S & W lagde kom denne av samlebåndet første uka, om ikke første dage. Nikkelen taler for seg selv. Den er ikke reforniklet eller tuklet med.....

Mekanisk perfekt (som ny...). Pent løp (noe pepper er det men ikke alvorlig).
selvsagt med fabrikkbrev som bekrefter at dette er slik den så ut når den forlot fabrikken og ble sendt til L.H. Mayotte Co, Springfield, MA. i 1977.


Kr. SOLGT
Smith & Wesson Model No. 1 Second Issue .22 short

Nydelig revolver. Produsert mellom 1860 og 1868 og Smith & Wesson sitt andre forsøk på patronrevolver. Som den første er også denne i .22 short. Denne er tight og fin med fremdeles mye og noe slitt blånering med helt intakt forsølving på ramma. Pene, hele grep. Mekanisk perfekt. Skarp løpsmerking. Denne er godt over snittet for disse og et lite "samlerfunn".
Antikk.
Kr. SOLGT til en kvalitetsbevisst samler
Website Builder drives av  Vistaprint