-
Smith & Wesson
 Westenklassiker som antagelig ikke trenger en langdryg introduksjon....annet enn at de går overprisede skranglete Colter en høy gang ;-)


 S & W .32 Double action Second Model
Nydelig S&W .32 DA 2nd Model Revolver i eske
Denne artige revolveren fra Smith Wesson i .32 S & W (Short) ble produsert fra 1880-1882. Det er veldig uvanlig at esken følger med, og den er antagelig sjeldnere enn revolveren. Løpet et ca 7,5 cm el. 3". Nikkelfinishen er litt slitt, men den fremstår fremdeles som ganske velholdt. Løpet er veldig bra, med synlig rifling og noe grunn pitring her og der som man nesten ikke merker med det blotte øye. Mekanisk perfekt, med timing, låsing og det hele. artige s.k. "Turkey" el. "Floral" grep som er hele og fine (disse er ofte skadet). En hederlig liten revolver som tar seg meget godt ut i S & W samlingen.
Antikk og lisensfri, men 18 års grense. jeg selger ikke ammunisjon.
Kr. 9500 S&W Safety Hammerless .32 1st Model-Antikk
Fin liten s.k. "Lemonsqueezer" Safety Hammerless Smith i .32 S&W (Short) CF. Denne revolveren har grepssikring, som vel var en løsning uten ett problem......langt, hardt avtrekk og intern hane.......Preget av bruk, men i fortreffelig mekanisk stand. Tight med god timing. Løpet er bra med en grunn flekk, litt "pepper" og minimalt med annet å utsette. Klar skarp rifling. Hele fine/intakte grep og det meste av forniklingen sitter fremdeles på. Disse ble det laget over 90000 av på ganske få pr, ca 1888-1892, og denne har serienummer under 10K så en tidlig antikk revolver.
18 prs selvpålagt grense. Selger ikke ammo og gir ikke laderåd. Dette er en antikvitet.
SOLGT

Website Builder drives av  Vistaprint