-
Merwin, Hulbert & Co .32 DA m/hylster!
Flott liten Merwin, Hulbert & co .32 DA med nydelig ornamentert lær belte og hylster for revolveren. Sjelden kombinasjon av våpen med ett hylster/rigg helt klart laget for denne.

Beltet er såpass kort at dette antagelig er for en meget ung mann eller kvinne, som stemmer godt med den beskjedne størrelsen på revolveren og ble antagelig laget for akkurat denne!.

Disse revolverne ble laget av Hopkins Allen for Merwin, Hulbert & Co på 1880 tallet, for .32 Smith & Wesson patronen (som de også laget og de kalte revolverkaliberet .32 Merwin, Hulbert & co....de er identiske.....).

Noen skrammer i nikkelen, men temmelig god for alderen.

Mekanisk perfekt, nydelig løp, perfekt timing og låsing. Lite brukt, om i det hele tatt!

Antikk. 

Jeg selger ikke ammunisjon og gir ikke laderåd.
Kr. 8800
Meget tidlig Merwin, Hulbert & Co .44 SA First Model Army, med lås på åpningsknappen.
Dette er en nesten unik revolver på mange måter. Akkurat denne er ofte avbildet når man leter etter Merwin, Hulbert & Co. revolvere. Man skal lete lenge etter en tidlig første modell i slik stand. Den har gode perlemorsgrep, fungerer mekanisk har bra løp, og nikkelen er nesten helt intakt (ikke reniklet). Skruen som holder fast låsen til sylinderakslingen er enten modifisert eller ertsattet. Denne er spesiell for i tillegg til dette har den har en liten lås på åpningsknappen, som var ett krav fra U.S. Army da de var (ubegrunnet) bekymret for at man skulle kunne åpne revolveren ved ett uhell. det ble laget meget få med denne funksjonen. Revolveren er i kaliber .44 Merwin, Hulbert & Co. Den er laget i midten av 1870 tallet, og antikk. En helt unik mulighet.
Kr. 65000 
Merwin, Hulbert & Co .38 - Antikk
Nydelig Merwin i .38 S&W CF (short), en av de aller tidligste Merwin, Hulbert & Co revolvere, med et meget interessant selektivt hylseutrekk. Disse er skikkelig håndtverk, og denne er blandt de aller beste med nesten 100% bevart fornikling, 1st Model med ladeport gjennom rekylskjoldet, flott løp, perfekt mekanisk, hele grep og original hele veien. Mest sannsynlig produsert på 1870 tallet og var den føste av Medium Frame modellene (de lagde alt fra .22 til .44). Merwin la inn årene i 1890. Antikk.
Jeg selger ikke ammunisjon og kan ikke svare på spm om lading. 18 års grense.
Kr. 11300 Merwin, Hulbert & Co .44 SA MH Transitional model

Forholdsvis tidlig Merwin fra slutten av 1870 el. begynnelsen av 1880 tallet. Single action, med det karakteristiske Merwin selektive uttrekket av tomhylser. Dette er en veldig uvanlig transisjonsmodell fra åpen til lukket ramme, der den tidlige tønna (med s.k. "Scoops" istedet for "Flutes"fremdeles er brukt. Selvsagt nummerlik. Finishen taler for seg selv, og er vel nærmest uskutt. Noe slitasje på finish i grepsområdet. Bra løp, ingen "kammer ringer", bra grep, perfekt timing, låsing osv.
Kaliberet er .44 Merwin, Hubert, som var mer eller mindre en gimmic. Er kompatibel med .44 Colt mener jeg. De fleste Merwiner var kompatible med samtidig lett tilgjengelig ammunisjon med lignende betegnelser slik som .32 S & W i .32 MH, .38 S & W i .38 MH osv. De store ble laget i 44/40 og .44 Russian (sjelden) også.
 
Meget, meget sjelden mulighet. kanskje laget ettpar hundre av denne.

Dette er nok først og fremst en revolver for en avansert Western eller Merwin, Hulbert samling.

Prisen er fast, og det oppfordres til å lese og sammenligne. Evt kjøper kan selvsagt beskue og inspisere før evt kjøp. 
Kr. SOLGT
 Website Builder drives av  Vistaprint