-
Colt
Ett lite utvalg klassiske western våpen. Colt er vel det mest berømte merket, masse produsert, men alikevel grisedyre, og personlig synes jeg ikke det nødvendigvis representerer hverken håndtverk eller sjeldenhet, men slik er det nå engang. I USA er det fullstendig hysteri når det gjelder Colt, og da koster det det desverre her også. Personlig liker jeg Franske, Sveitsiske, og Emgelske revolvere bedre, og jeg (subjektivt gutter og jenter) synes man får mer for penga. De som sees nedenfor er alle velfungerende uten annet enn noen kosmetiske "anmerkninger" Som vanlig er alt ute til selvkost. PS Fraktkostnader kommer i tillegg.
 
Colt 1 Ser 8xxColt model 1883 Hammerless S/S Kal. 10. -Antikk
Litt stykkevis og delt; denne har en senere rekylkappe i gummi, en bitteliten bulk utvendig i h. løp (vanskelig å se), litt "pepper (meget grunn og helt ubetydelig) en liten ripe på enden av v. løp. Brukspreget med noe mer slitt nettskjæring. Denne har sikkert vært i bruk mesteparten av "livet" Ellers som modellen nedenfor. Flott mekanisk, tight låsing og meget pene løp for alderen. Produsert i 1885.
Kr. SOLGT Grattis til en heldig eier!

___________________________________________________________________

Colt 2 Ser# 15xx

Nydelig Colt 1883 Hammerless S/S Hagle Kal. 10-Antikk
En av de tidligste hammerless haglene fra legendariske Colt. Dette er en Modell 1883 i kaliber 10. Damaskus 32" løp som er speilblanke. 2 1/2" kamre som veier 4 kg (!). Dønn tight, perfekt mekanisk. Delikate utskjæringer/gravyre rundt enkelte områder som ledd og skruer. Treverket ar fått seg enkelte bruks-skrammer, men ingen fatale skader på kolbehalsen (som er vanlige på disse kraft børsene), nettskjæring på både pistolgrepet og fortre som er slitt gjennom 131 års håndtering. alt i alt bærer denne preg av å ha blitt tatt godt vare på, og en god indikasjon på det er de flotte pipene. Spennende stor og tung antikvitet fra ingen ringere enn Col, i det eneste kaliberet som teller. Produsert i 1886 og antikk. Skal man bare ha en Colt hagle (hvem lar seg vel avspise med bare en?.....) så skal man ha denne! 
18 Års selvpålagt grense. Jeg har ikke ammunisjon.
Kr. SOLGT til ny eier med ubestridt gods smak og sans for hederlige gamle hagler! 

Website Builder drives av  Vistaprint